Datum objave: 02. Svibanj 2015

Akciji prikupljanja novca za liječenje 16 - godišnje Rebeke Radić priključila se i Nina Badrić

Diana Ferić
Diana Ferić

Brojnim Primoštencima, pojedincima i udrugama koju su na Facebooku podržali akciju prikupljanja novca za liječenja 16 – godišnje Rebeke Radić, učenice 2. razreda šibenske Gimnazije iz Primoštena organiziranoj pod nazivom „Život nema cijenu“ priključila se danas i poznata hrvatska pjevačica Nina Badrić. Pozvala je sve svoje obožavatelje putem svoje stranice na društvenoj mreži Facebook da se pridruže akciji i pomognu Rebeki koja mora na operaciju koštanog tumora u Pittsburgh. Na društvenim mrežama od jučer se pojavljuju fotografije brojnih Primoštenaca koji u rukama drže papir s brojem telefona na kojeg možete uputiti poziv i tako donirati novac za Rebekino liječenje.

 

Rebeka Radić koja boluje od tumora operirana je prije dvije godine u Hrvatskoj, ali joj nije otklonjen tumor do kraja pa mora na liječenje Ameriku.
U akciji možete sudjelovati i Vi kako nazovete broj humanitarnog telefona u 0609202 Cijena poziva je 6,25Kn (PDV uključen) .
Osmog svibnja u 16:00 sati u Primoštenu se organizira malonogometni turnir i humanitarni koncert pod nazivom „ŽIVOT NEMA CIJENU“ kako bi s prikupila sredstva za Rebekino liječenje u klinici Falk Medical Building, Pittsburgh.Ta je bolnica je jedina ponudila operaciju koja garantira stopostotni učinak.

 

S obzirom na to da odlazak na liječenje u Ameriku iziskuje velike troškove Rebekina obitelj je odlučila potražiti i pomoć ljudi dobrog srca.
Svoje donacije možete uplatiti na poseban žiro račun otvoren pri malonogometnom klubu Primošten ili gotovinom na dan 08.05.2015.

 

Donaciju možete uplatiti na :
MALONOGOMETNI KLUB PRIMOŠTEN – Drugi račun za potrebe klijenta , PRIMOŠTEN
Račun kod PBZ Primošten, IBAN: HR77 2340 0091 5107 1923 2
Poziv na broj: 02 – 29121998 (datum rođenja Rebeke Radić)

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3