Datum objave: 12. Kolovoz 2015

Massimo "zapalio" publiku na prepunoj tvrđavi svetog Mihovila "topeći" se od vrućine

Diana Ferić
Diana Ferić

Massimo Savić i njegov već dokazani izvrsni bend uz gosta saksofonistu Igora Geržinu održali su večeras prvi od dva u manje od dva dana rasprodana koncerta na tvrđavi svetog Mihovila na kojem ga je publika dočekala uzvicima oduševljenja i pljeskom, a prve riječi koje je on izgovorio bile su „Bože me sačuvaj, kako je lijepa ova pozornica“ kojoj se divio ki tijekom koncerta. Pokazao se i dokazao kao vrsni interpret, iako ga je mučila vrućina, a dojmljiv je bio i izgled scene koji se sam osmislio.

 

U prvom, mirnijem dijelu koncerta izveo je pjesme sa svog novog albuma "1 dan ljubavi", kao što su "Ne dam grijehu na tebe" i "Kladim se na nas". Album je stvarala provjerena ekipa producenata - Nikša Bratoš, Predrag Martinjak i Ivan Popeskić, a od autora na novom albumu nalaze se pjesme Predraga Martinjaka, Eni Kondić, Amila Loje, Zorana Predina,Dalibora Prochazke, Dade Pastuovića i Arsena Dedića za kojeg je Massimo kazao da je najbolji umjetnik i glazbenik, a nahvalio je i Gabi.

 

U drugom dijelu uglavnom je izvodio starije, poznatije pjesme koje je veći dio publike pjevao s njim da bi kraj koncerta dočekali uglavnom na nogama i plešući na mjestu Na Bis je izveo „Zamisli život u ritmu muzike za ples“ i teatralno „Dodirni me slučajno“ bacajući publiku u delirij. „ Osjetile smo trnce po tijelu zbog njegovog glasa i načina na koji izvodi svoje pjesme “, kazala nam je skupina djevojaka koja je većinu koncerta provela na nogama, njišući se u ritmu glazbe.
Iako je to bio dodatni, u početku neplanirani koncert i za njega je trebalo osigurati dodatna sjedala uz 1 066 stalnih na pozornici tvrđave svetog Mihovila koliki je interes izazvao Massimov nastup na to čarobnojj pozornici.
 

Iz kategorije: Kultura