Datum objave: 01. Kolovoz 2019

Tuna Fever Rogoznica: Počela "groznica" lova velikih riba u akvatoriju Rogoznice

Diana Ferić
Diana Ferić

Više od 200 ljubitelja lova na morske kapitalce zaplovilo je jutros put rogozničkog akvatorija na 5. 'Tuna fever Rogoznica 2019' turističko ribolovnu manifestaciju koja se održava do 4.kolovoza.

Riječ je o natjecanju koje je proteklih godina sve popularnije i kod nas, a Rogoznica se prošlih godina pokazala kao izvrstan domaćin. Kroz tri ribolovna dana natjecat će se posade iz Hrvatske i inozemstva, a najboljima će pripasti vrijedne nagrade te odlazak na Svjetsko prvenstvo u Kostarici.

 

Brojne domaće i goste pozdravio je sinoć u ime organizatora ŠRD 'Big game fishing Croatia' predsjednik kluba Boris Županović: -Tuna fever je puno više od ribolova, postala je i prepoznatljiva turistička manifestacija zbog čega je 2017. proglašena Top događajem sezone. Hvala vam što ste dio naše priče, a svim natjecateljima nek je sretno na moru.- poručio je Županović. Manifestaciju je pozdravila i Sandra Jakelić, načelnica Općine Rogoznica, a čast da ove godine otvori 'Tuna fever' pripala je Goranu Pauku, županu Šibensko kninske županije. Spektakl otvaranja dodatno je uljepšao vatromet, a brojne goste na rivi rasplesao je Ivan Zak.

Posade iz Hrvatske i inozemstva bit će na moru do predvečer kada će se vratiti na rogozničku rivu, svi se nadaju s dobrim ulovom.
 

 

Iz kategorije: Županija info