Sidebar Menu

Datum objave: 16. Srpanj 2018

Vijećnici Županijske skupštine dobili tablete i obuku rada na njima

Diana Ferić
Diana Ferić

Predsjednik Županijske skupštine Šibensko-kninske županije Nediljko Dujić i župan Goran Pauk podijelili su danas u Gradskoj vijećnici tablet uređaje županijskom vijećnicima pa prelaze na elektronički oblik dostave materijala za sjednice Županijske skupštine.


„Pozivi i materijali za sjednice Županijske skupštine županijskim vijećnicima će se od sada dostavljati elektroničkim putem čime ćemo pojednostavniti rad i dugoročno uštedjeti“, kazao je predsjednik Županijske skupštine Nediljko Dujić prilikom podjele uređaja, nakon koje je održana i kratka prezentacija rada na njima.

 

Tableti su nabavljeni radi modernizacije rada i smanjenja troškova pripreme radnih materijala; papira i boje za tiskanje materijala, poštarine i radnih sati stručne službe za pripremu sjednica Županijske skupštine.

 

Odluka o nabavi i podjeli tablet uređaja vijećnicima donesena je na posljednjoj sjednici Županijske skupštine, a prethodila joj je izmjena Poslovnika Županijske skupštine kojom je to omogućeno.


 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam