Datum objave: 18. Svibanj 2018

Proglašeni najbolji sportaši i sportašice u Šibensko - kninskoj županiji u 2017.

Diana Ferić
Diana Ferić

Najbolja sportašica Šibensko-kninske županije u 2017. godini je Karmela Makelja iz Kikboxing kluba „Dalmatino“, a prvo mjesto u kategoriji najboljeg sportaš Šibensko-kninske županije u 2017. podijelili su Frane Filip Garma i Luka Gojanović Rakić iz Veslačkog kluba „Krka“.

 

Njima i svim ostalim nagrađenim sportašima u 2017. priznanja su danas dodijeljena Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku, na svečanosti proglašenja najboljih sportaša Šibensko-kninske županije u 2017. godini kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Šibensko-kninske županije Nikola Blažević.

 

„Naša je županija dala mnoga poznata hrvatska i svjetska sportska imena, koji kroz sportske uspjehe najbolje promoviraju svoju lokalnu sredinu, grad i županiju. Ovom prigodom zahvaljujem svima vama koji brinu za sportske aktivnosti i bilo koji oblik sportskog života, profesionalni ili rekreativni, u našoj županiji. Nadam se da ćete nastaviti svojim entuzijazmom i ljubavlju prema sportu razvijati raznovrsne sportske discipline, kako bi se u njima pronašli naši mladi sportski talenti – pojedinci i timovi. Županija kao jedinica regionalne samouprave zajedno s gradovima i općinama posebno je zainteresirana za razvoj sporta na svome području, te osigurava i nastavit će osiguravati sredstva za stvaranje boljih uvjeta rada i djelovanja sportaša, posebno djece i mladih“, kazao je zamjenik župana Nikola Blažević čestitavši laureatima.

 

Drugo mjesto u kategoriji najbolje sportašice pripalo je Katarini Komarica iz Atletskog kluba „Sveti Ante“, a treće Bruni Cvitanović iz Karate kluba „Šibenik“.

 

Drugo mjesto u kategoriji najboljeg sportaša Šibensko-kninske županije pripalo je Josipu Teskeri iz Taekwondo kluba „Div – Knin“, a treće Frani Gabri iz Veslačkog kluba „Dupin Tisno“.

 

Najbolja ženska ekipa i ove je godine Ženski košarkaški klub „Vodice“, dok je najbolja momčad Plivački klub „Šibenik“.

 

Drugo mjesto u kategoriji najbolji ženski sastav osvojio je Plivački klub „Šibenik“, a treće Ženski vaterpolski klub „Viktoria“.

 

U kategoriji najbolje momčadi drugo mjesto je pripalo Malonogometnom klubu „Crnica“, a treće Rukometnom klubu „Vodice“.
 

Iz kategorije: Županija info