Datum objave: 13. Prosinac 2017

Božićne čarolije i veseli autobus donijeli radost blagdana u Zablaće, Zaton, Raslinu i Dubravu

Diana Ferić
Diana Ferić


Šibenik protekla dva dana imao posebno dekoriran Autotransportov autobus pun radosti i veselja koji dobru atmosferu donio žiteljima šibenskih prigradskih naselja Zablaća, Zatona, Rasline i Dubrave i to zahvaljujući 25. Božićnim čarolijama, najstarijoj manifestaciji takve vrste u Hrvatskoj. Djed Božićnjak i njegova glazbena pratnja posjetili su ih sa zabavom i pjesmom i s predsjednicima mjesnih odbora djeci su darovali prigodne darove. U Dubravi su nakon veselja u autobusu djeca pogledala predstavu "ČUDNOVATI SNJEGOVIĆ" u izvedbi kazališta Virko.

Danas, na blagdan sv. Luce članovi dramske radionice HNK u Šibeniku "Ivana Jelić" posjetiti će s članovima Moto kluba "Galeb" Centar Šubićevac.
Tradicionalno doći će sa darovima uz program koji počinje u 16 sati.

U četvrtak, 14.12.2017. u 20 sati slijedi glazbena poslastica u HNK u Šibeniku u vidu Božićnog akustičnog koncerta HARIJA RONČEVIĆA.

U nedjelju, 17.12.2017. u 12 sati u Gradskom Muzeju na dnevnom redu je druženje sa Gradskim komornim orkestrom povodom obilježavanja Proslave (Osmina).

Program ovogodišnjih Božićnih čarolija završava u crkvi sv. Frane u četvrtak,22.12.2017. tradicionalnim Božićnim koncertom Gradskog komornog orkestra i Zbora glazbene škole "Ivan Lukačić". Koncert počinje u 20 sati.

Ovogodišnje jubilarno izdanje 25. "Božićnih čarolija" počelo je 7.12.2017. izložbom fotografija u gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić".
U HNK u Šibeniku u nedjelju, 10.12.2017. pred dupkom punim gledalištem održane su dvije Svečane priredbe otvaranja manifestacije uz sudjelovanje preko tristo djece izvođača.
Predstavila su se djeca članovi dječjih zborova "Cvrčak" i "Zdravo maleni", etno igraonice "Balarin", plesnih skupina "X3M", "Sjene", "Toxic", "Balans" i "Star".

Organizator manifestacije je tvrtka Leon trade a pokrovitelj Grad Šibenik.

 

Iz kategorije: Županija info