Datum objave: 03. Veljača 2017

Dva mjeseca trajat će radovi na uređenju tišnjanske ulice

Šibenik News
Šibenik News

U ponedjeljak,  6.veljače, započinju radovi na uređenju ulice dr. Ante Starčevića u Tisnom – od spoja s  Ulicom Ante Miša do kraja ulice prema zapadu, ukupne duljine dionice od 700 metara.

 

 

Predviđeno trajanje, odnosno očekivani završetak predmetnih radova (naravno ukoliko dozvole vremenske prilike) je u roku od 60 dana od dana započinjanja. Radovi će se izvoditi fazno te će stambenim objektima koji se nalaze uz predmetnu dionicu (pojedinu fazu), radi navedenih radova, bit će omogućen jedino pješački pristup.

 

Predmetni radovi obuhvatit će asfaltiranje u cijelom cestovnom profilu širine, uzimajući u obzir uzdužne i poprečne nagibe, rješavanje oborinske odvodnje, maksimalno prilagođavanje i uklapanje ulaza u postojeća dvorišta i prilazne ulice te postavljanje javne rasvjete duž cijele trase.

 

- Stoga Vas, obzirom na zahtjevnost, molimo za razumijevanje i očekujemo suradnju u okviru strpljenja za vrijeme trajanja predmetnih radova, a kako bi naposlijetku naravno imali adekvatno i primjereno uređenu ulicu (predmetnu dionicu). Pozivamo sve one koji na navedenoj dionici (ulici) imaju postavljena vozila te bilo kakve druge predmete i pokretne naprave, da ih odmah uklone kako bi izvođaču omogućili nesmetano započinjanje i obavljanje radova.  U nadi da će te zbog predmetnih radova prihvatiti i privremenu/posebnu regulaciju prometa (dijelom ograničenu) te tako omogućiti nesmetano izvođenje radova, unaprijed Vam se zahvaljujemo na suradnji i razumijevanju - poručuju iz Općine Tisno.

Iz kategorije: Županija info