Datum objave: 22. Studeni 2016

Jačanje veza u borbi protiv krađe: Sindikat biciklista preuzima Biciklistički registar

Šibenik News
Šibenik News

Od 1. prosinca ove godine Biciklistički savez preuzima vođenje Biciklističkog registra. Bicreg je baza bicikla nastala s namjerom da preventivno djeluju na potencijalne krađe bicikla te da jednom ukradene  bicikle njihovi vlasnici što lakše i što brže pronađu.

 

- U želji da Biciklistički registar postane još poznatiji, a time i učinkovitiji, odlučili smo upravljanje cijelim projektom  predati našim višegodišnjim partnerima udruzi Sindikat biciklista - poručili su voditelji Bicrega, a potvrdila nam je i Vedrana iz Biciklističkog saveza registriranog u Zagrebu.

 

- S obzirom da je Sindikat biciklista najveća biciklistička udruga u Hrvatskoj, nimalo ne sumnjamo u daljnji razvoj Biciklističkog registra.- priznali su iz Bicrega koji djeluje već nekoliko godina i u svom registru ima zavidnu brojku bicikla s područja cijele Hrvatske. Postupak registracije bicikla je jednostavan i besplatan. Jedini trošak je 30,00 kuna koliko iznosi cijena naljepnice s QR brojem jedinstvenim za svaki registrirani bicikl, a koji je trajan.

 

Biciklistički registar vrijedni ne samo za područje Hrvatske već i cijele regije jer su istraživanja pokazala da se bicikle ukraden na ovom području ilegano prodaju u drugim zemljama regije.

 

Sve o postupku registracije pročitati se može klikom na poveznicu - REGISTAR.

 

 

Iz kategorije: Županija info