Sidebar Menu

Datum objave: 15. Srpanj 2016

Od Danila do Knina: Gori na nekoliko lokacija u županiji!

Šibenik News
Šibenik News

Miljevci, Plavno, Očestovo, Mrđane i četiri pruge na željezničkom mostu kod Knina lokacije su koje trenutačno gore na području Šibensko - kninske županije.

 

Požar koji je oko 15.30 sati buknuo na području Miljevaca gase 42 vatrogasca sa 15 vozila uz pomoć zračnih snaga, tri kanadera, doznajemo iz Županijskog centra 112. 

 

Što se požara koji je jutros nešto malo prije 11 sati planuo na području Danila, lokaliziran je netom prije nego što će planuti ovaj na Miljevcima.

 

- Izgorjelo je oko 60 hektara borove šume i mladi maslinik s oko sto stabala maslina te nešto niskog raslinja. U ovom trenutku sve je pod kontrolom i raspuštamo snage. Pada kiša pa će nam i to pomoći, a na terenu će ostati određen broj ljudi koji će dežurati preko noći zbog vjetra koji puše - kazao nam je Volimir Milošević, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Šibenik. 

 

S obzirom na broj aktivnih požara na području županije, nije nikakvo čudo što se smrad paljevne osjeti na području grada Šibenika.

 

 

Naslovna fotografija: DVD Šibenik

Piše: Snježana Klarić

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.