Sidebar Menu

Datum objave: 05. Srpanj 2016

Mulo ga 'koštalo' stranačke iskaznice: Županijski SDP izbacuje Antu Grubišića iz stranke

Šibenik News
Šibenik News

Županijski odbor SDP-a Šibensko - kninske županije na čelu s predsjednikom Ivanom Klarinom izbacuje vijećnika i člana Županijskog odbora, Antu Grubišića iz stranke, a sve zbog njegovog sudjelovanja u imenovanju nezakonito izgrađenog mula u Bilicama nedaleko Šibenika.

 

- Zbog Odluke Općinskog vijeća Općine Bilice o imenovanju nezakonito izgrađenog mula u Bilicama, u kojoj je sudjelovao vijećnik SDP-a, Županijski odbor SDP-a Šibensko-kninske županije pokrenuo je stranački postupak protiv Ante Grubišića, ujedno i člana Županijskog odbora - stoji u priopćenju županijskog SDP-a.

 

- Naime, podržavanjem ove Odluke, Ante Grubišić je prekršio Statut, te programska načela i ciljeve SDP-a. Stav SDP-a u vezi antifašizma kao jednom od poštovanja prema civilizacijskoj tekovini suvremenog svijeta nebrojeno puta u javnosti je istaknut, tako da ova unutarstranačka procedura pokretanja postupka, može se reći, automatizmom je pokrenuta.
Također, podržavajući izgradnju nezakonitog mula, podržava se i bezakonje u demokratski uređenoj pravnoj državi. Sposobnost lokalne uprave, pa tako i općinske vlasti u Bilicama, ogledava se i u što efikasnijem i bržem rješavanju potreba građana na svom području, stoga opravdanje da se nije moglo čekati potrebnu dokumentaciju, ne drži vodu i ukazuje na nepoštivanje Republike Hrvatske i njenih propisa i zakona - navode SDP-ovci.

 

 

Naslovna fotografija: Antifa Šibenik, Facebook

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.