Sidebar Menu

Datum objave: 21. Lipanj 2016

FOTO:Odlomljene grane i kemijski wc-i još razbacani po Jadriji

Šibenik News
Šibenik News

Olujno jugo koje je rušilo grane pa i cijela stabla diljem Šibensko - kninske županije tijekom prošlog tjedna, napravila je nered i na području gradske četvrti Jadrija. Tragovi odlomljenih grana i drugi problem nastali usred naleta jakog juga još su vidljivi, kaže nam Marinko Bilić, predsjednik tamošnjeg Vijeća.

 

- Još prošli petak poslao sam obavijest o srušenim stablima i razbacanim kemijskim wc-ima po Jadriji Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti Grada Šibenika, ali do danas gotovo ništa nije učinjeno. Sanirana su odlomljene grane stabala, ali wc-i još čekaju, a prošlo je pet dana otkako sam javio - kazao je Bilić.

 

Iz gradske uprave, odnosno Miro Lucić, pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, kaže nam kako je nalog za sanaciju nastale štete poslan te da se tijekom današnje dana očekuje kako će tvrtka zadužena za ispravljanje kemijskih wc-a izaći na teren i obaviti svoj posao.

 

- Očekivali smo ih jučer, ali trebali bi danas doći. Nalog je poslan - tvrdi Lucić.

 

 

Piše: Snježana Klarić

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.