Sidebar Menu

Datum objave: 17. Lipanj 2016

FOTO: Ni kiša ni tuča, već su padale grane diljem županije

Šibenik News
Šibenik News

Iz izvješća Županijskog centra 112 Šibenik izdvajamo posljednice olujnog vjetra koje je puhalo tijekom jučerašnjeg dana i sinoć.

 

Vatrogasne postrojbe za to su vrijeme imale sedam tehničkih intervencija (uklanjanje stabala s prometnica, piljenje potencijalno opasnih stabala i grana, uklanjanje oborenog stabla sa stambenog objekta) u gradu Šibeniku, Žaboriću i Grebaštici.

 

- Ujedno je bila i jedna požarna intervencija na gašenju stupa električne energije u Žaboriću, uzrokovana padom bora na električne žice - izvještavaju iz ŽC-a 112. 

 

Stabla, odnosno grane padale su i na području Skradina gdje je jako jugo lomilo grane na skradinskoj rivi, uz plaže, ali i u dvorištu tamošnje osnovne škole.

 

Olujno jugo prouzročilo je probleme i na moru pa je tako u kasnim večernjim satima u Tisnom vjetar potopio jahtu. Na sreću, uslijed potapanja broda nije došlo do zagađenja mora.

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam