Sidebar Menu

Datum objave: 30. Siječanj 2016

Djeci je mjesto u prvim redovima kulture - Noć muzeja '16. to pokazala

Šibenik News
Šibenik News

Manifestacija Noć muzeja '16. održana je diljem Šibensko - kninske županije i to doslovno od Dinare do otoka, odnosno od Knina do Prvića. 

 

Doista je velika radost vidjeti brojna dječja lica u noći u kojoj se slavi kultura, a razloga za uživati u kulturnoj ponudi imali su i najmlađi stanovnici Zvonimirovog grada kojima su vrata Kninskog muzeja bila širom otvorena. 

 

 

 

Prema prvim procjenama više od 500 posjetitelja uživalo je u programu Muzeja betinske drvene brodogradnje, među njima bilo je mališana za koje je pripremljen poseban program - igraonica 'Upoznajmo stare alate' i natjecanje u video igrama, a čitali su i poeziju u društvu pjesnika Dinka Škevina. 

 

 

Govoreći o djeci u kulturi i to povodom Noći muzeja, palac gore i za Memorijalni centar Faust Vrančić na otoku Prviću gdje je sinoć održana promocija slikovnice posvećene tom velikom humanistu autorice Marijane Borić. 

 

 

 

 

 

Iz kategorije: Županija info

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.