Sidebar Menu

Datum objave: 28. Siječanj 2016

Nezaposleni ste? Lidl zapošljava u Šibeniku, Kninu i Vodicama. Plaća iznadprosječna!

Šibenik News
Šibenik News

 

Lidl je širom zemlje otvorio 30-ak novih pozicija za sezonske radnike.

 

Sezonski radnici traže se za Solin, Split, Supetar, Vodice, Zadar, Trogir, Biograd, Dubrovnik, Gospić, Imotski, Kaštel Sućurac, Knin, Labin, Makarsku, Lošinj, Matulje, Metković, Novi Vinodolski, Otočac, Pazin, Ploče, Poreč, Pulu, Rovinj, Šibenik i Sinj.

 

Radni zadaci sastoje se od rada na blagajni i usluživanja kupaca, slaganja robe i punjenja polica, te čišćenje trgovine. Za prijavu potrebno je imati KV/SSS trgovačkog ili srodnog smjera, kao i radno iskusvo u trgovini ili ugostiteljstvu. Lidl nudi iznadprosječnu plaću u trgovini, te plaćene prekovremene sate i prijevoz. Prijave traju do 10. veljače.

 

Počeci Lidla u Hrvatskoj sežu još u 2002. godinu kada su prvi zaposlenici pripremali tržište, kupovali zemljišta i gradili trgovine. Vrata prvih 13 trgovina kupcima su otvorena 2006. godine, dok je danas u Hrvatskoj otvoreno više od 80 trgovina. Tvrtka Lidl u Hrvatskoj zapošljava oko 1700 zaposlenika.

 

Izvor: Poslovni.hr/FB Lidl

Iz kategorije: Županija info
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.