Sidebar Menu

Datum objave: 11. Kolovoz 2019

Održana jubilarna, 10. zlarinska Brudetijada s 10 kulinarskih ekipa

Diana Ferić
Diana Ferić

Ništa se na Zlarinu više ne događa bez podsjećanja na projekt " Za Zlarin bez plastike" pa tako bez toga nije ni prošla sinoćnja zlarinska tradicionalna Brudetijada - 10. natjecanja kuhara amatera u pripremanju brudeta. U tome je sudjelovalo deset ekipa – svi kuhari amateri, a među njima je bila i "ekološka ekipa" u kojoj su bili zaposlenici JU NP Krka i Ana Robb jedna od autorica tog projekta,  donedavna vlasnica licence za prikazivanje dokumentarca "A Plastic Ocean" i predsjednica udruge "Albatros revolucija"

Inače, sve su se ekipe svojski trudile, ali najbolji brudet skuhala je skipina pod nazivom  "Ganga brci". 

Nagrade, osebujne kuhače izradio je "Lulas - art", a pokrovitelji tog događanja koje je dupkom napunilo zlarinsku rivu bili su Šibensko kninska županija i Turistička zajednica Šibensko - kninske županije. Bila je  organizirana i bogata lutrija te glazbeno - zabavni program i svi posjetitelji su se dobro najeli i zabavili u veseloj i ležernoj atmosferi.

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.