Sidebar Menu

Datum objave: 31. Svi 2019

Osnovna škola Fausta Vrančića proslavila 70. rođendan uz ples i pjesmu

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenska osnovna škola Fausta Vrančića , najstarija osnovna škola u Šibeniku koju starije generacije znaju kao "Simo matavulj" proslavila je danas u HNK u Šibeniku svoj 70. rođendan.

"Šibensko kazalište danas je osjetio pravi duh i karakter nas Faustovaca. Proslavili smo Dan škole i njezin 70. rođendan. Kazalište je bilo prepuno smijeha, pjesme, ponosa,sjećanja, radosnih lica nastavnika, učenika, i njihovih obitelji", pohvalili su se Faustovci. 

Uz pozdravnu riječ ravnateljice Snježane Ćaleta  dodijeljene su zahvalnica najboljim učenicima, a održan je pravi kulturno umjetnički spektakl u kojoj su polaznici te škole pokazali svoje glazbeno, glumačko i plesno umijeće, ravnateljica je solo pjevala,a vjeroučitelj je svirao gitaru.

Vesela i vedra proslava kakva priliči ustanovi koja već 70 godina obrazuje, ali i odgaja djecu i razvija njihove kreativne sposobnosti.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.