Srijeda, 29 Svibanj 2019 10:31

Pogledajte novu kolekciju za ljeto 2019. modnog brenda "Charlie design" koji je rođen u Šibeniku

Napisala: 
Pogledajte novu kolekciju za ljeto 2019. modnog brenda "Charlie design" koji je rođen u Šibeniku

Nova kampanja modnog brenda  "Charlie design"  Loredane Bahorić za ljeto 2019 krenula je danas, a ona je na svom Facebook profilu objavila nekoliko fotografija autor kojih je naravno, njezina stalna suradnica Mara Milin. Snimljene su na jednoj od inspirativnih morskih lokacija, ali ne otkrivaju na kojoj. "Lebdeće nježno,a snažno", napisala je Loredanina prijateljica, bivša manekenka i vlasnica Beauty studija Branka Haber za Loredanine nove kreacije koje su lepršave i senzualne.

"Koncept je potpuno u prepoznatljivom Charlie stilu, podijeljen na crnu i bijelu priču. Fluidni oblici izmjenjuju se s krutim formama, spoj različitih tekstura stvara dinamičnu igru, a gotovo svi komadi reciklirani su iz prethodnih Charlie kolekcija te nadgradnjom je stvorena nova serija modela. Originalnim printevima, dodatkom perja, aplikacija na samoj tkanini, upotrebom traka na neuobičajenim mjestima, stvara se začudan dojam. Ova kampanja na najjednostavniji način, zapravo pokazuje svevremenski Charlie stil, te priča svoju modnu priču, neopterećen prolaznim trendovima", napisalo su na portalu Fashion.hr.
 

 

 

Photo _ Marija Milin
Make Up _ Petra Sever
Hair _ Salon Sasha / Irena Gajšek Pušenjak
Model _ Emma G _ Talia model / Relatum
Asistenti _ Aya Vukasinovic / Tomislav Bahoric
Location _ Hidden place
Model _ Emma G _ Talia model / Relatum
Pr _ PRiredba Studio

IZVOR: Facebook


 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!