Sidebar Menu

Datum objave: 25. Svi 2019

Ljiljana Zmijanović promovirana i doktoricu znanosti na svečanosti u Rijeci

Diana Ferić
Diana Ferić

Među doktorandima koji su jučer svečano promovirani na 87. Promociji doktora znanosti Sveučilišta u Rijeci je i znanstvenica dr.sc. Ljiljana Zmijanović.

 Doktorsku disertaciju „Održivo integralno upravljanje zaštićenim područjima“ Ljiljana Zmijanović obranila je u travnju prošle godine na Poslijediplomskom sveučilišnom doktorskom studiju „Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu“ pod mentorstvom Dekanice prof. dr.sc. Dora Smolčić Jurdana, na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu.

 

Na 87. promociji doktorica i doktora znanosti koja je održana na Građevinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci ukupno je promoviran 21 doktorand Medicinskog fakulteta, 4 doktoranda Odjela za biotehnologiju, 4 doktoranda Građevinskog fakulteta, 1 doktorand Tehničkog fakulteta, 7 doktoranda Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija, 3 doktoranda Pomorskog fakulteta, 5 doktoranda Filozofskog fakulteta i 10 doktoranda Ekonomskog fakulteta. Nova generacija dala je prisegu.

 

 

Čestitajući novoj generaciji koja je dostigla najviši formalni akademski stupanj obrazovanja rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. Snježana Prijić Samaržija istaknula je da je pred novim doktorima znanosti ništa manje težak i zahtjevan put od onog koji su prošli do sada.

Dr.sc. Ljiljana Zmijanović u posljednje vrijeme je u javnosti bila prisutna nakon što unatoč svojim kvalifikacijama i doktorskoj tituli vezanoj upravo za upravljanje zaštićenim područjima i unatoč tomu i što je nezaposlena hrvatska braniteljica nije primljena na natječaju za ravnatelja JU NP Krka. Nakon toga se nije povukla već je vezano za to hrabro nastupala u medijima i Dr.sc. Ljiljana Zmijanović podnijela tužbu Upravnom sudu na odluku i izboru Nelle Slavice za ravnateljicu JU NP Krka.

 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.