Sidebar Menu

Datum objave: 22. Svi 2019

FOTO Nova atrakcija u promociji Šibenika by Nikola Baraka i Lulas Mario

Diana Ferić
Diana Ferić

Još jedna potvrda da turizam ne čine samo velebni apartmani, hoteli, plaže i poznati povijesni spomenici nego i mala, kreativna rješenja koje turistima omogućavaju ono što zovemo "poseban doživljaj" je veliki okvir koji je postavljen na travnjak ispod šibenske katedrale u povodu održavanja Festivala putnika. To je bila ideja Nikole Barake, organizatora tog festivala, a realizirao ju je poznati šibenski kreativac Lulas Mario i tu će ostati do kraja ljeta. Očito su "pogodili u sridu. Za grupu Koreanaca koji su posjetili Šibenik to je bila posebna atrakcija pa su se u njemu fotkali, a na ramu piše " St. James Cathedral", Odlična reklama i za katedralu i za Šibenik.

Mario Lulas postao je poznat i prepoznatljiv po svojim ručno rađenim pitarima od betona sa šibenskom kapom i dredloksima, ali je u posljednje vrijeme aktivan i kreativan , kako kaže 25 sati na dan, promovira svoje radove i smišlja nove stvari, a u to spada i priprema za subotnje otvaranje knjižnice na otvorenom u Šibeniku.

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam