Sidebar Menu

Datum objave: 13. Travanj 2019

Članovi šibenskih Lionsa imali su sinoć što slaviti, 20 godina humanitarnog rada

Diana Ferić
Diana Ferić

Okruglu, 20 obljetnicu svog rada proslavili su sinoć, 12. travnja članovi Lions kluba Šibenika, svečanom večerom i zabavom u restoranu Atrium. Tom prilikom su osnivačima, zaslužnim članovima i sponzorima uručene zahvalnice i zlatne plakete. Među ostalima, posthumno ju je dobio i Ivo Brešan, jedna od osnivača Lions kluba u Šibeniku, a u ime njegovog sina Vinka primio ju je šibenski umirovljeni novinar Ante Granik.

 Lions klub Šibenik osnovan je 16. travnja 1999. godine, a njegovo osnivanje su inicirali Ivo Brešan, Zlatko Maruna, Ivan Rude, Vice Vukov i Ivo Livaković od kojih je živ jedino Ivan Rude koji je sinoć održao govor.

Nakon što se podmire troškovi sinoćnje večere, sav preostali novac bit će uplaćen šibenskom savezu slijepih kojem Lionsi od početka kontinuirano pomažu. Sav njihov humanitarni rad predstavljen je u posebnoj monografiji koji su izdali povodom svog 20. rođendana.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.