Datum objave: 16. Siječanj 2019

Humanost na djelu:Zaposlenici Gradskog parkinga potrudili se zbrinuti napuštenog psića

Diana Ferić
Diana Ferić

Zaposlenici Gradskog parkinga, zbrinjavajući danas napuštenog psića, pokazali su svoju humanost i ljubav prema životinjama. "Evi vidite kakvi smo, a ljudi misle da smo svi mi strogi i nepristupačni i da nam je bitno samo naplaćivati kazne", šalili su se.
Kuštravo napušteno štene šarplaninca došetalo je jutros do ulaza z upravu zgradu Gradskog parkinga. Zaposlenici pretpostavljaju da ga je netko ostavio na obližnjem parkiralištu. odmah su ga prigrlili, nabavili hranu za pse i najeli ga. Vrlo brzo je ta umiljata životinjica postala njihov miljenik.
"Najradije bi ga odnijela kući, ali već imam jednog velikog psa,a živim u stanu. Bilo bi dobro da ga možemo ovdje negdje zbrinutu, ali za to nema uvjeta", kazala nam je zaposlenica Gradskog parkinga koja malog šarplaninca nije ispuštala iz ruku.
Obavijestili su o pronalasku psa komunalno redarstvo u Šibeniku, a oni su po psa pozvali As Eko, tvrtku koja skrbi o napuštenim životinjama. Bilo bi najljepše kad bi ga uskoro netko udomio. Ako ste zainteresirani javite se na 099 226 3192. 

Iz kategorije: Volim Šibenik