Sidebar Menu

Datum objave: 21. Lipanj 2018

Šibenski zmaj,košarkaš Roko Badžim rado se prisjeća svojih MDF-ova

Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski zmaj, košarkaš slovenske Union Olimpije, Roko Badžim ovih se dana od klupskih obveza odmara u rodnom gradu. Uživa na ulicama grada koji je odjenuo dres najljepših boja, onih Međunarodnog dječjeg festivala.

 

Mlad i talentiran, ovaj šibenski košarkaš početkom kolovoza vraća se u Sloveniju i nastavlja s pripremama za novu sezonu. 'Sezona je bila duga i naporna, sad sam većinom doma ii s prijateljima na kupanju. Nakon toga, vraćam se treninzima. Pripreme počinju početkom kolovoza i onda u nove pobjede', kazao je 21-godišnji talent s Baldekina.

 

Badžima vežu lijepe uspomene za Festival djeteta koji se ovih dana održava u Šibeniku. 'Drago mi je biti dio ove priče jer sam se kao dijete, kao i svi, svake godine radovao festivalu. Lijepo je slušati o festivalu, vidjeti da se održava iz godine u godinu i kako mu ljudi dolaze', priznao je šibenski košarkaš.

 

Iz kategorije: Volim Šibenik
Označeno u:

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.