Petak, 20 Travanj 2018 11:34

Djeca iz Katoličke škole s čelnicima Grada uljepšali đardin u povodu Dana planeta Zemlje

Napisala: 
Djeca iz Katoličke škole s čelnicima Grada uljepšali đardin u povodu Dana planeta Zemlje

Učenici 2. razreda Katoličke osnovne škole zasadili su danas s djelatnicima Zelenog grada d.o.o. u cvijeće u Perivoju Roberta Visianija, u povodu Dana planeta Zemlje koji se obilježava 22. travnja. Podržao ih je gradonačelnik Željko Burić, a u sadnji im se pridružio njegov zamjenik Paško Rakić.

 

Cilj akcije je pokazati djeci kako živjeti u skladu s okolišem te poboljšati kvalitetu životne sredine, a podržao ju je i gradonačelnik Željko Burić.
„Današnja akcija Zelenog grada d.o.o. samo je mali dio u jačanju svijesti među djecom o važnosti čuvanja okoliša i sredine u kojem žive. Nažalost, velike količine smeća postala su ugroza čak i opstanku čovječanstva, stoga moramo intenzivno raditi na ekološkoj osviještenosti svih nas“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Ususret turističkoj sezoni djelatnici Zelenog grada posadit će ukupno 2.500 sadnica cvijeća u Perivoju Roberta Visianija.
 

Objavljeno u Volim Šibenik
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!