Datum objave: 07. Travanj 2018

Lajkajte snimku plesne skupine OŠ Jurja Šižgorića i podržite njihovu kreativnost i trud

Diana Ferić
Diana Ferić

Plesna skupina Osnovne škole Jurja Šižgorića, pod vodstvom Ivane Kalebić i Anite Ljubić sudjeluje u projektu „Školski plesni virtualni show“ koji već četiri godine provodi Hrvatski školski sportski savez. Osmislili su i uvježbali posebnu koreografiju , snimili svoju plesnu izvedbu i prijavili se. Plesnu skupinu čini 16 učenika prvog i četvrtog razreda pod vodstvom učiteljica Ivane Kalebići Anite Ljubić, a pomogla im je glazbena pedagoginja Danica Adum, Članovi Filmske grupe koju vodi ravnateljica škole Ivana Rupić su snimili njihov nastup i video su poslali na poziv HŠPS –a.
Njihov video možete vidjeti na i lajkati ga još do 9. travnja do 10 sati nakon čega će biti izabrane najpopularnije plesne izvedbe.

„Ideje je da se učenike potaknu da se bave sportskim aktivnostima i da razviju kreativnost kroz ples bez pritiska da moraju postići neki rezultat kao u klasičnom natjecanju, a glavni kriterij kod izbora najpopularnijeg video uratka su lajkovi. To nam se učinilo zanimljivo pa smo se prijavili“, kaže Ivana Kalebić za koju nas uopće ne čudi što se sa svojim učenicima našla i u toj priči.

Poznato je da su se do sada iskazali u snimanju dokumentarnih filmova o svom zavičaju, robotici, plesu i drugim aktivnostima.

Pogledajte njihov video http://skolski-sport.hr/index.php/2018/04/05/osnovna-skola-jurja-sizgorica-sibenik/   i lajkajte!
 

Iz kategorije: Volim Šibenik