Sidebar Menu

Datum objave: 27. Lipanj 2016

FOTO: Regata optimist MDF-a očima nagrađene Katje Frue: Ponosna sam ja i klub

Šibenik News
Šibenik News

Proteklog vikenda, a u sklopu programa 56. međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku održana je Jedriličarska regata klase optimist u organizaciji JK Val. Petnaestogodišnja Katja Frua ne samo da je članica kluba organizatora već je i ponosna vlasnica pehara za osvojeno 3. mjesto u Regati, o čemu je pisala za kultni MDF-ov Bilten, a što prenosimo u cjelosti. 

 

Foto: Katja Frua s peharom ispred HND-a, gdje se održava novinarska radionica čija je članica

 

REGATA OPTIMISTA MDF-A: Regata je trajala dva dana, danas i jučer. Vjetar je bio neprijateljski raspoložen prema meni. Baš mi je išao na živce. Unatoč tome odlučila sam postići bar donekle dobar rezultat s obziom na to da mi je ovo zadnja regata u ovoj klasi. Uspjeh je bio bolji nego što sam očekivala. Bila sam sedma, te treća od cura. Ispred mene su bila djeca kojima nepostojeći vjetar ide u korist, a to nije fer. Da imam dvadeset kilograma manje 100 posto bih bila prva. Uvjerena sam u to. No, u redu, i ovaj rezultat je super. Dobila sam pehar... Posljednji pehar u klasi optimist. Ponosana sam i ja i ostali članovi kluba. Za sebe trenutno imama dva pridjeva umorna i crvena.

 

Piše: Katja Frua, 15, Bilten 

Radove naših malih kolega iz novinarske radionice Bilten / Nora može se pratiti i putem Facebook stranice Bilten MDF-a. 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam