Datum objave: 24. Lipanj 2016

Nakon Zagreba i Dubrovnika: Goran Višnjić u posjetu rodnom gradu

Šibenik News
Šibenik News

Goran Višnjić, šibenski glumac s holivudskom adresom, posljednjih dana boravio je u Hrvatskoj, a pored Zagreba i Dubrovnika, stigao je posjetiti rodni grad.

 

S obzirom da je prošle godine ponio titulu ambasadora Međunarodnog dječjeg festivala koji se upravo ovih dana održava u Šibeniku, boravak u Krešimirovom gradu, Goran Višnjić iskoristio je za posjet 'prijateljima i suradnicima u šibenskom kazalištu', poručuju iz domaćeg teatra.

 

- Tijekom večeri je u dvorani HNK u Šibeniku, pogledao,  u društvu svog domaćina producenta Željka Kolopera, kinesku lutkarsku predstavu. Poslije toga, tijekom druženja na terasi jednog od šibenskih ugostiteljskih objekata, vođeni su razgovori o tijeku ovogodišnjeg 56. Međunarodnog dječjeg festivala - obavještavaju iz kazališta.

 

Kako doznajemo, Goran se zanimao ne samo isključivo za Festival djeteta i kazalište već i za sam grad, kao i prijatelje i kolege iz vremena kad je prve glumačke korake započinjao upravo u Šibeniku.

 

- Slučaj je htio da je prilikom odlaska i susreo jednog od njih za kojega se raspitivao. Riječ je o šibenskom poduzetniku Ivici Županoviću, Goranovom prijatelju iz dramskog ansambla s kojim je počinjao zajedničke prve glumačke korake - navode iz teatra.

 

Za vrijeme boravka u Šibeniku, odnosno kazališnoj kući, Goran Višnjić susreo se s Majom Trlajom, ravnateljicom šibenskog HNK. 

 

Iz kategorije: Volim Šibenik