Sidebar Menu

Datum objave: 06. Lipanj 2016

FOTO/VIDEO: Tony Dadić i Darko Kalogjera zapjevali u duetu nakon 25 godina suradnje

Stanko Ferić
Stanko Ferić

Tony Dadić, šibenski trubadur iz Zablaća koji je glazbenu karijeru započeo i ostvario živeći godinama u SAD-u, ali nikada nije prekinuo veze sa zavičajem, snimio je novu pjesmu u duetu s Darkom Kalogjerom, nakon 25 godina suradnje sa šibenskim glazbenikom i skladateljem.

 

Pjesma se zove „Svako griši“ i po svemu sudeći bit će rado slušana posebno nakon što je Tony i Darko izvedu na Marco Polo Festu u Korčuli gdje je uvrštena u uži izbor festivalskih skladbi.

 

Autor stihova i glazbe za pjesmu „Svako griši“ je Darko Kalogjera, međutim on i Tony Dadić imaju još dvije nove pjesme na kojima rade, a njihov autor je zavičajni trubadur Tony. Darko Kalogjera je tijekom proteklih 25 godina bio producent i aranžer više od 30 pjesama Tonya Dadića i tri njegova autorska CD-a.


Pjesma „Svako griši“ imala je praizvedbu u zajedničkoj emisiji časopisa „Volim Šibenik“ i Radio Šibenika „Volim Šibenik“.  

Video

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.