Sidebar Menu

Datum objave: 06. Svi 2016

FOTO:Odličan kraj radnog tjedna, dan uoči vikenda Šibenik pun turista

Šibenik News
Šibenik News

Zajedno s toplijim dnevnim temperaturama zraka stigle su i prve veće grupe turista koje zadnja dva dana susrećemo na ulicama Krešimirovog grada.

 

Turistička sezona, mogli bismo slobodno reći, hvata zamah, a što će doista biti tek će vrijeme pred nama pokazati.Zasad na šibenskim ulicama, a kako čujemo i iz usta vlasnika apartmana sa šibenskim adresama, prevladavaju turisti iz Francuske i Španjolske, a ne manjka ni grupa s Dalekog istoka.

 


I nije samo Kalelarga ta koja postaje mjesto susreta ljudi sa gotovo svih strana, ako ne svijeta, onda barem Europe, već je lijepo vidjeti i 'akciju' na šibenskoj obali. Pristižu turisti u Šibenik i s morske strane.

 


S obzirom na vikend pred nama i dnevnu temperaturu zraka koja će se penjati i do 24 Celzijeva stupanja, možemo samo poručiti - oboružajte se strpljenjem, moguća guža u starom dijelu grada.

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.