Datum objave: 13. Siječanj 2016

SVAKA ČAST Šibenčani preko Disco Gimnazije skupili više od 10 tisuća kuna za prof. Jakšića

Šibenik News
Šibenik News

 

Kultna Disco Gimnazija Šibenik, glazbeno izdanje koje se zadnji put održalo ne tako davno, 28. prosinca 2015. godine, pokazalo je da Šibenčani imaju veliko srce pa su tako prikupili više od 10.000,00 kuna za svog sugrađanina.

Podsjetimo, Disco Gimnazija zimsko izdanje vol. II u svojoj srži bila je humanitarnog karaktera budući da su organizatori odlučili dio donacija prikupljenih za vrijeme održavanja manifestacije donirati profesoru informatike i aktualnom svjetskom viceprvaku u bodybuildingu, Vedranu Jakšiću, jednom od zaslužnika što Šibenik i njegovi stanovnici danas uživaju u glazbenoj poslastici kakvom se smatra Disco Gimnazija.

Dva mjeseca uoči održavanja Disco Gimnazije, članovi udruge organizatora na nekoliko lokacija u Šibeniku postavili su kutije u koje su svi zainteresirani s voljom i mogućnošću mogli dati svoj doprinos akciji prikupljanja financijskih sredstava kojima bi se pomoglo prof. Jakšiću.

Odmah nakon poziva članova Udruge Disco Gimnazija javili su se sugrađani s namjernom da pomognu, tako je prof. Jakšiću plaćena povratna avionska karata za Svjetsko prvenstvo, ljudi su uplaćivali na račun Udruge te ostavljali u kutijama, a kada se tomu pridoda i iznos od karata, dobijemo oko 11 tisuća kuna koja će dobiti profesor zavidne sportske karijere, Vedran Jakšić. Šibeniče, evala ti!
 

Iz kategorije: Volim Šibenik