Sidebar Menu

Datum objave: 30. Prosinac 2015

Najmaštovitijim ukrasima boriće u povijesnoj jezgri okitili DV Osmijeh i Katolička škola

Diana Ferić
Diana Ferić

Akcija kićenja borića u povijesnoj jezgri pod nazivom „Otpad nije smeće“ koju je organizirala Gradska čistoća Šibenik uz sudjelovanje gradskih vrtića i osnovnih škola završena je danas podjelom nagrada najuspješnijima. Vrtić Osmijeh i Katolička osnovna škola su osvojili prvo mjesto i dobili su bon u vrijednosti 500 kuna za kupnju školskih potrepština, drugoplasirani . Vrtić Žižula i OŠ Tina Ujevića dobili su bon od 300, a trećeplasirani vrtić Šibenik tići i OŠ Fausta Vrančića bon od 200 kuna. Nakon blagdana djeca će boriće posaditi na Šubićevcu.
Cilj akcije bio je aducirati djecu o tomu kako se otpad može korisno upotrijebiti i istodobno uljepšati ulice u povijesnoj jezgri i dati im blagdansko ruho u čemu su kreativno odgojitelji,  nastavnici i djeca itekako uspjeli. Najljepše ukrase izabralo je posebno povjerenstvo na čelu sa Zdenkom Bilušić.

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.