Datum objave: 22. Prosinac 2015

Maju Spahiju dočekala obitelj i prijatelji na aerodromu u Zagrebu

Šibenik News
Šibenik News

 

Miss Hrvatske 2015. Maja Spahija vratila se iz Kine s izbora za Miss Svijeta, a na zagrebačkom aerodromu dočekali su je otac Ivica i brat Ivan te organizatorice izbora za Miss Hrvatske Iva Kontek i Maja Vračarić Kuljiš. Doček je bio još veseliji kada se tamo slučajno zatekao i pilot Miljenko Kelemen koji je bio kapetan leta prilikom Majinog odlaska u Kinu i koji joj je zajedno sa svojim kolegom Tomislavom Dolovskim priredio posebno srdačan doček u avionu Croatia Airlinesa

„Prepuna sam emocija i dojmova, malo umorna od dugog putovanja, ali beskrajno zadovoljna ovom svojom životnom avanturom! U Kini sam dala sve od sebe da što bolje predstavim svoju zemlju i žao mi je što se nisam uspjela plasirati bolje. Na izboru je bilo mnoštvo sjajnih cura i konkurencija je doista bila jaka. U preliminarnim natjecanjima su mi često bodovi izmicali „za dlaku“ pa sam ponekad bila ljuta na samu sebe, a ponekad bih se rastužila do suza. No, ja sam ipak sportašica i sama činjenica da sam sudjelovala na ovako prestižnom natjecanju ljepote čini me ispunjenom i sretnom.“ – kaže Maja Spahija.

Maja je pohvalila organizaciju izbora, osobito je fascinirana gostoljubivošću domaćina, a lijepe riječi nisu nedostajale ni za Mireiu Lalagunu Royo, predivnu Španjolku koja se okitila titulom Miss World 2015. i s kojom se naša misica sprijateljila tijekom mjesec dana boravka na otoku Hainan. Ipak, najdublje prijateljstvo Maju veže s predstavnicom Bosne i Hercegovine Marijanom Marković s kojom je dijelila sobu i zajedno s njom zaslužila neslužbenu titulu najsimpatičnijih cimerica.

„Divno smo se slagale jer smo slične – vedre, vesele i uvijek spremne za šalu i smijeh. Često su nam govorili da nas dvije „podižemo atmosferu“ gdje god da se pojavimo. Po mene je na zagrebački aerodrom došao moj dečko Vladislav i jedva sam čekala da ga upoznam s mojom dragom Majom!“ – kaže Marijana Marković.

Maju Spahiju sada očekuje malo odmora tijekom blagdana, a zatim slijede brojne obaveze prema sponzorima i organizatorima izbora za Miss Hrvatske, jer titulu najljepše Hrvatice ova prekrasna Šibenčanka nosit će sve do lipnja 2016.


Fotografije: Domagoj Biondić

Iz kategorije: Volim Šibenik