Sidebar Menu

Datum objave: 08. Studeni 2015

Objavljeni službeni rezultati glasanja u Bono republici:Pobijedila Domoljubna koalicija sa 6 mjesta u Saboru

Diana Ferić
Diana Ferić

Dok se tek čekaju prvi neslužbeni rezultati parlamentarnih izbor, u  šibenskoj Narodnoj  Republici Bono sve s ei službeno zna danas od 13 sati. Budući da i oni spadaju u dijasporu biračko mjesto kod njih e bilo otvoreno još jučer i glasovati se moglo danas do 13 sati. Najviše glasova, prema službeno objavljenim rezultatima dobila je lista Domoljubne koalicije koja je osvojila 6 mjesta u saboru, lista Željka Keruma dobila je tri, a Koalicija SDP,HNS, HSU  i MOST sa Stipom Petrinom po dva mjesta.
„Bez obzira na rezultata nama je ovo bio praznik demokracije io zbog toga ćemo rezultate glasovanja u Bono republici proslaviti sutra uz oglavinu. Mi smo bili nulto biračko mjesto i drago nam je što smo i ovog puta demonstrirali naš demokratski duh, a pobijedili su oni koji su imali najbolju promidžbu“, kazao nam je Branko Vilja, premijer Bono republike. Odaziv na izbore je bio veći od očekivanoj, 106 posto.

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.