Sidebar Menu

Datum objave: 14. Kolovoz 2015

Domišljati zaposlenik GP-a:Nabavio romobil da bi mogao brže i lakše naplaćivati nautičarima vez

Diana Ferić
Diana Ferić

Karmelo Kursar, zaposlenik Gradskog parkinga koji za Županijsku lučku upravu naplaćuje vez nautičarima na šibenskoj rivi, domislio se kako će biti brz i efikasan u tom poslu s obzirom na to da pokriva područje od Autobusnog kolodvora do Katedrale. Umjesto da pješači i trči od jednog do drugog broda on se vozi romobilom na kojem mu od prve do zadnje točke rive za koju je zadužen treba dvije minute. Njegovo korištenje tog prometala mnogima je simpatično i izaziva posebnu pažnju.

„Nudili su mi da se vozim motorom, ali ja motor ne volim i ne bi ni za što na svijetu na njega sjeo. Biciklu mi nisu nabavili, a shvatio sam da nema smisla da po ovom suncu pješačim i da me nautičari čekaju pa sam samoinicijativno i o svom trošku kupio romobil. S njima sam brz, ne stvaram buku i ne zagađujem zrak i još se k tome rekreiram“, kazao nam je Karmelo koji spretno vozi „slalom“ među šetačima na rivi i u hipu stigne do broda dok s još nije uspio ni vezati za rivu.
 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.