Sidebar Menu

Datum objave: 04. Kolovoz 2015

FOTO Na šibenskoj rivi jutros više megajahti nego automobila

Diana Ferić
Diana Ferić

Noć na vezu uz šibensku rivu provelo je čak pet super luksuznih mega jahti koje su nagurane jedna uz drugu stvarale dojam ugodne ljetne gužve, a Šibeniku dale štih svjetske metropole. Jedna do druge jutros su na vezu uz šibensku rivu četiri motorne jahte duge oko 40 metara i jedna iznimno lijepa klasična jahta. Riječ je o brodovima „Xo“, „Samba pa ti“, „Whisper“, „Sidra“ i jedrilici „Panacea“. Odreda su to visoko vrijedna luksuzna plovila čije kretanje pomno prate sve internetske stranice specijalizirane za skupocjene brodove, vip goste i svjetski jet set.

Sve jahte, osim „Whispera“ koja je u privatnom vlasništvu, mogu se unajmiti, a cijena tjednog zakupa za 8 do 11 putnika košta oko 250 000 eura.

Ne pamti se kada se u Šibeniku odjednom na vezu našlo čak pet mega jahti, ali ih je zaista bilo lijepo vidjeti. S obzirom na to da je noć u Šibeniku proveo i znatan broj klasičnih nautičara, jutros oko šest sati bilo je na šibenskoj rivi više jedrilica i jahti nego automobila.

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.