Sidebar Menu

Datum objave: 27. Srpanj 2015

FOTO Maturanti šibenske gimnazije 1979/80 proslavili 35. godišnjicu mature

Diana Ferić
Diana Ferić

Maturanti koji su maturirali 1980. godine, a u srednju školu su krenuli u šibensku gimnaziju i kasnije se usmjerili u pet usmjerenja – Kultura, Laboranti, Suradnici u nastavi, Nautičari i Upravno – pravni proslavili su 35. godišnjicu mature, najprije prozivkom u Gimnaziji na kojoj su bile njihove tri profesorice i to Vesna Mrša, Davorka Kedžo i Dunja Antunac, a potom na zabavi u hotelu Panorama.
Riječ je o vrlo uspješnoj generaciji gimnazijalaca većina kojih je visoko obrazovana, ima i magistara znanosti i četiri doktora znanosti. Uspješni su odvjetnici, sudci, inženjeri, novinari, poslovni ljudi, liječnici , kapetani, a toj generaciji pripada i uspješni diplomat, sada zastupnik u EU parlamentu koji se, unatoč obvezama, priključio proslavi i samo zbog toga stigao u Šibenik. Proslavljajući tu obljetnicu svi su bili jednaki vračajući se u razgovorima i druženju u srednjoškolske dane i evocirajući uspomene na njih, bili  su ponovno šibenski gimnazijalci. Jedan od najupečatljivijih momenata tog druženja, pogotovu za one koji ne žive više u rodnom gradu, ali su za njega itekako vezani, bio je pogled na Šibenik, posebno osvjetljeni šibenski most i šibensku luku,s bazena hotela Panorame na kojem je slavlje započelo uz čašu šampanjaca. U našoj FOTO galeriji pogledajte  detalje.

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.