Datum objave: 31. Ožujak 2015

Duška Zaninović iz showa "Tri, dva, jedan - kuhaj!" pizze u Vivi ocijenila čistom desetkom

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Duška Zaninović, poznata sudionica RTL – ove kulinarske emisije "Tri, dva, jedan - kuhaj!" razmijenila je sinoć u šibenskoj piceriji VIVA svoja kulinarska umjeća s vlasnikom te pizzerije Goranom Ljubićem koji ju je „kraljevski“ ugostio jer je u akciji biramo najljepšu šibensku pjesmu svih vremena koju provode zajednički časopis Volim Šibenik i Županijski radio Šibenik osvojila nagradu – objed u toj pizzeriji za dvije osobe. Sada je ona bila u prilici da ocijnejuje jela, a njegove je pizze ocijenila sa čistom desetkom kako pokazuje naša fotografija, a od posjeta pizerriji Viva dvostruko je profitirala jer ju je Ljubić uputio u tajne dobrog tijesta za pizzu što će biti jedna od tema sljedećih emisiija "Tri, dva, jedan - kuhaj!"

Boravak u pizzeriji Viva dokazao je da je Duška i TV zvijezda jer je nekoliko gostiju, prepoznavši ju kao sudionicu te emisije od nije od nje zatražili i autogram. Bila je to, kaže Duška, večer za pamćenje.
Kao rođena Šibenčanka uredila je u Podlukovniku lijepu kamenu kuću u kojoj će organizirati razkličite kreativne aktivnosti, a boravak u Šibeniku joj je došao kao dobar predah pred nastavak nastupa u emisiji "Tri, dva, jedan - kuhaj!"

Iz kategorije: Volim Šibenik