Datum objave: 21. Ožujak 2014

Birate li štikle ili balerinke? Evo što o vama govore cipele koje nosite

Adrijana Radnić
Adrijana Radnić

Pažljivom promatraču izbor cipela otkriva čitavu paletu osobina....

VISOKE POTPETICE

Ukoliko u vašem ormaru postoje samo cipele s potpeticama, bez obzira na njihovu visinu, stručnjaci bi vas opisali kao samouvjerenu ženu, svjesnu svoje seksualnosti, ženstvenosti i moći. Ne bojite reći što mislite, samostalni ste, odvažni i vjerujete u vlastite kvalitete.

Štikle ukrašene cirkonima i sjajnim detaljima vole žene razigranog duha, koje vole dobru zabavu i provod.Dame koje često biraju salonke vrlo su umjerene, ne vole eksperimente i neizvjesnost. Ozbiljne su, ponekad stroge.

 

 

 

RAVNA OBUĆA

Dame koje biraju cipele bez potpetica, udobne i funkcionalne, takve su i po karakteru. Znaju mnogo o filmovima i glazbi, radoznale su i željne novih saznanja. Okretne su, duhovite, prilagodljive, ali često znaju biti sarkastične i cinične. Balerinke vole dame koje su djevojčice "zarobljene" u tijelu žene. Vesele su, umiljate, često sanjare, ne vole ozbiljnost i uniformiranost.

 

 

 

SPORTSKA OBUĆA

Žene koje je nose poručuju da teško pristaju na kompromise. Ležerne su i opuštene, ali nikada ne robuju trendovima. Ne zanima ih što će netko misliti o njima, važno im je da žive život kako žele. Najveća nesreća za njih je stagnacija na bilo kojem polju, vole imati lijepo tijelo, ali ga veoma rijetko ističu odjećom.

 

 

Preuzeto: http://www.vecernji.hr/moda-i-ljepota

 

 

Iz kategorije: Volim Šibenik