Sidebar Menu

Datum objave: 06. Veljača 2014

Nakit neutralnih boja za zimske izlaske

Adrijana Radnić
Adrijana Radnić

Nakit kojeg obožavaju Šibenčanke

Njezin rad prepoznale su i poznate ‘face’ , brojne missice, pjevačice, a između njih i poznata šibenska košarkašica Antonija Mišura, Marijana Kužina, Miss Hrvatske 1999.g., Maja Curavić-Miss Multiverse 2012 i prva pratilja miss Multiverse svijeta, Simona Ištvanović (bivša Gotovac) i mnoge druge. „Jako puno cura naručuje kod mene, naravno da mi znači, jer pojedine osobe su me otkrile sasvim slučajno i danas su one moji prezadovoljni kupci,“ kaže nam talentirana Ivana Slavica Vunić.

 U njezinoj ponudi najčešće se nađu naušnice, prstenje i narukvice. Kako nam je Ivana kazala, prošlo ljeto je obilježilo ‘šarenilo’ boja, dok će se ove zime nositi nakit neutralnih boja.

NEUTRALNE  ALI IPAK „IN“ BOJE ZA OVU ZIMU

„Neutralne boje su uvijek in, jer se mogu kombinirati na sve. Imam modele naušnica koje su uvijek in, najviše se traže i često ih ponavljam, ali volim uvijek napraviti različite, barem malo, tako da onda svatko ima unikat, osim ako netko inzistira pa želi baš identične kao na slici“poručuje nam mlada Šibenčanka.

 

Iz kategorije: Volim Šibenik

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam