Sidebar Menu

Datum objave: 26. Veljača 2012

Vandal odsjekao psu glavu

Diana Ferić
Diana Ferić

Nepoznati vandal  je u Raškovićima kod Knina odsjekao psu glavu i bacio je pokraj ceste. Ne zna se tko je počinio nedjelo i što ga je motiviralo na to, a ovaj nemilosrdni vandalizam novinaru je prijavio građanin Knina koji je automobilom prolazio tom cestom. Zanimljivo je da nitko od žitelja Raškovića nije prijavio slučaj policiji pa je to učinio potpisnik ovih redaka., prenosimo s portala Slobodne Dalmacije.Iz policije su izvijestili da će napraviti izvid.
- Psi lutalice su ovdje veliki problem i redovito napadaju prolaznike i bicikliste pa  bi ovo mogao biti rezultat nečijeg revolta, što nikako ne opravdava ovaj gnjusan čin – kazao nam je jedan žitelj Raškovića koji je želio ostati anoniman.
Iako je riječ o selu, Raškovići se mogu nazvati i kninskim prigradskim naseljem budući da su od centra grada udaljeni tek 1,5 kilometar., piše Slobodna Dalmacija.

FOTO: Slobodna Dalmacija

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam