Datum objave: 20. Veljača 2012

Vozačica teško ozlijeđena kod Šparadića

Diana Ferić
Diana Ferić

Očevidom na mjestu prometne nesreće koja se dogodila jučer kod Šparadića utvrđeno je da je 53-godišnja vozačica upravljajući osobnim automobilom marke „Citroen“, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja uvjetima i stanju na kolniku, kao i osobinama ceste, izgubila nadzor nad upravljačem, prešla na kolničku traku namijenjenu kretanju vozila iz suprotnog smjera, gdje je udarila u autobus marke "MAN“, kojim je upravljao 58-godišnjak iz Barbana.
Prilikom udara 53-godišnja vozačica je ispala iz automobila, koji je u zanošenju udario u metalnu ogradu i zaustavio se na prometnoj traci. Vozačica je  zadobila teške, po život opasne ozlijede, zbog čega je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.  

Objavljeno 19. veljače: Teška prometna nesreća dogodila se jutros oko 6 sati na Jadranskoj magistrali kod Šparadića kada su se izravno sudarili autobus i osobni automobil kojim je upravljala Šibenčanka  stara 53 godina. Vozačica je teško ozlijeđena i prevezena je u šibensku bolnicu ali je, kako doznajemo, izvan životne opasnosti. Zbog te nesreće  magistrala je oko dva sata bila zatvoren za promet ali je od 8.30 sati  promet normaliziran. Vozačica je iz  pravca Šibenika  upravljala  vozilom marke  "Citroen" šibenskih registracijskih oznaka te je zbog neprilagođene brzine izgubila kontrolu nad  upravljačem, s vozilom je  prešla na suprotni kolnički trak  i sudarila se s autobusom pulskih registracijskih oznaka. 

Iz kategorije: Vijesti