Datum objave: 08. Veljača 2012

Nastava u svim školama u županiji počinje u ponedjeljak

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Nastava u svim osnovnim i srednjim školama u Šibensko-kninskoj županiji počinje u ponedjeljak 13. veljače. Gradonačelnik Šibenika Ante Županović je na preporuku Kolegija ravnatelja osnovnih škola s područja Grada Šibenika, donio odluku da nastava u osnovnim školama u Šibeniku počinje u ponedjeljak, 13. veljače, a župan Goran Pauk potvrdio je da ista odluka vrijedi i za sve županijske osnovne i srednje škole.Odmah početkom tjedna sastat će se ravnatelji svih osnovnih i srednjih škola i zajedno s nadležnim službama za školstvo Grada i Županije donijeti plan nadoknade nastave.
Odluka je donesena nakon izvršene procjene o uvjetima koji vladaju u školama i na putu do škole, uvažavajući prvenstveno sigurnost i zdravlje djece. Procijenjeno je da se nadoknada nastave može organizirati bez većih problema u ostatku školske godine u primjerenom uvjetima.
Do ponedjeljka 13. veljače i dalje će dežurati Gradski vrtići Šibenik: vrtić i jaslice Vidici, Varoš, Šibenski tići, te jaslice Tintilinić. Od privatnih vrtića rade dječji vrtići Žižula i Osmijeh.

Odgođeni ispiti i maturalni plesovi

Zbog lošeg vremena odgođeni su ispiti na šibenskom i kninskom Veleučilištu kao i maturalni plesovi u Tehničkoj i Turističko-ugostiteljskoj školi u Šibeniku. Podsjetimo, maturalni ples trebao se održati još prošli vikend, a zbog najave lošeg vremena odgođen je najvjerojatnije za iduću subotu, 17. veljače. Ispiti na Veleučilištu Marko Marulić u Kninu održat će se u periodu od 27. veljače do 3. ožujka, a studenti u Šibeniku bit će obavješteni o novim terminima ispita. 

Iz kategorije: Vijesti