Datum objave: 07. Veljača 2012

Ni sutra nema nastave u cijeloj Šibensko-kninskoj županiji

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Sutra, u srijedu 8.veljače nema nastave u osnovnim i srednjim školama na području cijele Šibensko-kninske županije, priopćio je Stožer za zaštitu i spašavanje Šibensko-kninske županije. Odluka o održavanju nastave u četvrtak 9. veljače donijet će se tijekom sutrašnjeg dana. Gradonačelnik Šibenika Ante Županović sa suradnicima danas je obišao nekoliko osnovnih škola na području Grada.
„Iako komunalne službe rade neumorno na uklanjanju leda i snijega s prijelaznih putova i prostora oko škola i vrtića, još uvijek je nemoguće osigurati normalan početak nastave. Takva situacija posebno je teška na onim područjima gdje u školu idu djeca iz pojedinih zaseoka koji su nažalost još uvijek odsječeni od Grada zbog velikih nanosa snijega i iznimno niskih temperatura“, priopćeno je iz Ureda gradonačelnika. Županović je danas obišao Osnovnu školu Brodarica, OŠ Vidici, OŠ Vrpolje kao i Katoličku osnovnu školu. Aktivnosti čišćenja prijelaza i okoliša školama će se nastaviti pojačanim intezitetom, sve kako bi se omogućila normalizacije i nastavak nastave. Pogledajte prilaze nekih osnovnih škola u Šibeniku
Da podsjetimo, vrtić i jaslice Vidici, uz Varoš, Šibenske tiće, te jaslice Tintilinić, jedan su od dežurnih vrtića i jaslica koji će djecu primati bez obzira na mjesto upisa, odnosno vrtić i jaslice koje dijete inače pohađa.

Iz kategorije: Vijesti