Sidebar Menu

Datum objave: 28. Prosinac 2011

Video: Pjevači Betlehemske zvijezde skupljaju pomoć za djecu Afrike

Diana Ferić
Diana Ferić

Župa Presvetog Srca Isusova i ove godine organizira akciju Pjevači betlehemske zvijezde kojom se prikuplja novčanu pomoć za školovanje siromašne djece u Africi. Prijavilo se sedamdesetero djece koji su raspoređeni u 26 grupa i danas i sutra obići će obitelji koje su izrazile želju da sudjeluju u toj akciji. Zapjevat će im božićne pjesme u njihovim domovima. Novčana pomoć koju  prikupe bit će uplaćena djeci u Africi. Kako doznajemo od župnika don Tomislava Puljića  prijavilo se čak 500 obitelji.
Iako se župa Presvetog Srca Isusova ne ističe po bogatstvu svojih župljana oni su u Hrvatskoj u samom vrhu u humanitarnom djelovanju. Zahvaljujući njihovim novčanim darovima  ova župa školuje 130 siromašne djece u Africi, koja nikad ne bi naučili ni čitati ni pisati bez te pomoći. Školovanje osmoškolca u Misijskim krajevima godišnje košta 100 eura, a srednjoškolca 150 eura. 

 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam