Datum objave: 21. Prosinac 2011

Kupnjom suvenira pomozite štićenicima centara Roman i Šubićevac

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Članovi Foruma mladih SDP-a od danas pa do subote 24. prosinca na trgu ispred šibenskog kazališta provode humanitarnu akciju pod nazivom „Poklonimo im Božić“. Kao i prošle godine, mladi SDP-ovci prodaju suvenire koje su izradili štićenici Centra za odgoj i rehabilitaciju Roman obitelj i Centra Šubićevac, a sav prihod od prodaje namijenjen je upravom tim ustanovama.
„Akcija se održava u jutarnjim i popodnevnim satima, a osim kupnje suvenira pozivamo građane da daruju nešto po svom izboru za štićenike Centra. Postavit ćemo i njihovu listu želja kako bi građani znali što da im poklone“, kaže predsjednik Foruma mladih Luka Nikpalj uz natuknicu da su svi štićenici skromno zaželjeli kavu koju obožavaju piti.
„U samo dva sata prikupili smo već preko 500 kuna, odaziv građana je, kao i prošle godine, odličan“, dodao je Nikpalj koji će sa članovima Foruma nakon završetka akcije posjetiti Centar obitelji Roman i podružnicu Centra Šubićevac u Bratskom Docu i uručiti im prikupljeni novac i božićne darove.
Kao svečani završetak humanitarne akcije, u subotu ujutro će ispred kazališta biti održan prigodni koncert na kojem će nastupiti mladi šibenski bend „Mačići“.

Iz kategorije: Vijesti