Datum objave: 20. Prosinac 2011

Zahvalnice donatorima i sponzorima akcije "Za šibensku izvrsnost"

Diana Ferić
Diana Ferić

Značajan broj sponzora i donatora odazvao se i ove godine  akciji Rotary kluba iz Šibenika pod nazivom "Za šibensku izvrsnost" pa su članovi tog kluba, kako bi im se zahvalili, sinoć u hotelu Jadran priredili svečani domjenak na kojem su im podijelili zahvalnice. Svima njima je na toj potpori zahvalio Ranko Jadronja, predsjendik Rotary kluba, naglasivši da je ova akcija i poziv svim mladim ŠIbenčanka i Šibenčanima da se natječu u svojoj izvrsnosti.  

Među sponzorima i donatorima su gotovo svi lokalni mediji, Grad Šibenik, turističke zajednice Grada Šibenika i Šibensko - kninske županije, Jadranska banka te manje i veće šibenske tvrtke. Veliki donator je i šibensku Foto klub Šibenik. Njegovi članovi  već drugu godinu za redom  poklanjaju svoje vrijedne fotografije koje su prodane na aukciji, organiziranoj na  Rotary plesu. Oni su, na žalost, bili i jedan od rijetkih donatora i sponzora, koji nije u Rotary klubu, a odazvao se na poziv za sinoćnje predblagdansko druženje uz bakalar. 

Cilj akcije "Za šibensku izvrsnost" jest poticati mlade talentirane Šibenčanke i Šibenčane i pomoći im u školovanju. Lani je stipendiju Rotary kluba dobio mladi šibenski student glume Jakov Bilić, a ove godine će biti izabran uspješni  student ili studentica humanističkih znanosti u spomen na nedavno preminulog Milivoja Zenića koji je bio jedna od osnivača Rotary kluba u Šibeniku. 

Foto: Velibor Krasić

Iz kategorije: Vijesti