Datum objave: 20. Prosinac 2011

Anketa: Šibenčanima se ne sviđaju božićni ukrasi u Gradu

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Nešto manje od polovice (44 posto) čitatelja Šibeniknewsa nije zadovoljno ovogodišnjim izgledom grada pred blagdane. Od 205 ispitanika u našoj anketi 90 ih je odgovorilo da im se božićne dekoracije ne sviđaju, njih 45 zadovoljno je ovogodišnjim uređenjem grada, a 44 osobe smatraju da je Šibenik mogao izgledati raskošnije. Tek 20 čitatelja kazalo je da ih ova tema ne zanima.
Podsjetimo da je ove godine Grad Šibenik dio božićnih ukrasa unajmio od tvrtke ST arc za 76 tisuća kuna, a stara gradska jezgra okićena je dekoracijama u vlasništvu Grada.
Svijetleće dekoracije izrađene su u LED izvedbi i najmodernijoj rasvjetnoj tehnici. Tehnološku cestu krase 22 zvjezdana anđela, Ulicu Stjepana Radića 10 cvjetnih i 27 morskih polarisa, a u Ulici kralja Zvonimira svijetle 24 zvjezdana anđela. Na Poljani i rivi postavljeni su morski polarisi odnosno lotusovi listovi, a ispred zgrade Gradske uprave postavljena je i okićena jelka.
U novoj anketi pitamo Vas tko je po Vašem mišljenju pozitivno obilježio ovu godinu, smatrate li da su to političari, humanitarci, sportaši ili pak stručnjaci i gospodarstvenici?

Iz kategorije: Vijesti