Datum objave: 13. Prosinac 2011

Golman Blažević odlazi u Hajduk?!

Diana Ferić
Diana Ferić

Polako počinje osipanje igračkog kadra na Šubićevcu a glavni razlog je neisplata plaća zbog čega će ovih dana nekolicina prvotimaca od kluba zatražiti slobodne papire, prenosimo s portala Dalmacija News.
U ponedjeljak je to već učinio napadač Dražen Jelić, a njegov primjer će najvjerojatnije slijediti i veznjak Stipe Bačelić-Grgić. Zasada nije poznato hoće li klub udovoljiti zahtjevima igrača od kojih se nekolicina prije utakmice s Hajdukom odlučila na štrajk zbog neisplate primanja.
Osim navedenog dvojca Šubićevac bi mogao napustiti i vratar Goran Blažević koji će najvjerojatnije put Poljuda. Blaževiću ugovor istječe na ljeto, no već u nastavku sezone bi mogao zamijeniti Danijela Subašića kojeg Hajduk namjerava prodati u paketu s Marinom Tomasovom. Kontakti između Hajduka i Šibenika su već ostvareni i prema našim informacijama transfer je vrlo blizu realizacije.
Blaževiću bi ovo bio svojevrsni povratak na Poljud gdje je u mlađim uzrastima započeo karijeru. Nakon toga, 195 centimetara visoki vratar, branio je u Trogiru, Junaku i sada u Šibeniku.

Alternaciju na mjestu vratara Šibenčani bi mogli naći u bivšem hajdukovcu Boži Radoševiću koji je na ljeto otišao u Budućnost iz Podgorice, međutim već u studenom je raskinuo ugovor s crnogorskim klubom budući da nije dobio željenu minutažu.
Radoševiću je cilj što više braniti u ovoj fazi karijere, bez obzira što Šibenik nije u bajnoj financijskoj situaciji. Prema neslužbenim informacijama koje dolaze sa Šubićevca, Radošević bi rado zauzeo poziciju prvog vratara u slučaju Blaževićevog odlaska.,piše Dalamcija News
 

Iz kategorije: Vijesti