Datum objave: 09. Prosinac 2011

Prijem za mlade gimnastičare Dišpeta

Diana Ferić
Diana Ferić

Mlade gimnastičare GK Dišpet -Tina Škugora i Krešimira Šintića koji su postigli značajne uspjehe na natjecanjima te njihovog trenera Josipa Zorića i predsjednicu GK Dišpet Mirjanu Škugor primio je danas šibenski gradonačelnik, dr. Ante Županović. Taj je gimnastički klub sudjelovao sa sedam natjecatelja na nedavno održanom Finalu Kupa RH u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici u Nacionalnom gimnastičkom centru „ATON“ u Nedelišću i polučio odlične razultate.Tin Škugor u kategoriji kadeta osvojio je zlatnu medalju u višeboju (šest obaveznih gimnastičkih sprava), a u kategoriji juniora Krešimir Šintić okitio se brončanom medaljom, također u višeboju.

Prema riječima predsjednice kluba Mirjane Škugor te vrijedne rezultate postigli su unatoč neadekvatnim prostornim i ograničenim vremenskim uvjetima u kojima vježbaju.

Čestitajući gimnastičarima gradonačelnik je naglasio kako iznimno cijeni njihove napore u treniranju u takvim okolnostima čime je njihov rezultat još značajniji. "Pokušat ćemo zajedno s vašim vodstvom u klubu pronaći i predložiti rješenja za prostorne i druge probleme koje muče vas, ali i druge klubove koji vrijedno rade s mladim sportašima i u teškim uvjetima za njihov rad postižu odlične rezultate", istaknuo je gradonačelnik.

Iz kategorije: Vijesti