Datum objave: 02. Prosinac 2011

Akcija "Djelo": Prvi umirovljenički besplatni shopping bus

Diana Ferić
Diana Ferić


Besplatan prijevoz komfornim autobusom od Šibenika do hipermarketa u Vodicama gdje im je na raspolaganju goto 400 artikala po posebno povoljnim cijenama te druženje uz besplatnu kavu i čaj nakon obavljene kupovine, šibenskim su umirovljenicima omogućili domaći trgovački lanac Djelo i Udruga umirovljenika Šibenik.
Prvi besplatni umirovljenički shopping autobus vozio je na relaciji Ražine – Šibenik – Njivice – Vodice danas u 9 sati. U Vodicama su ispred hipermarketa dočekali djelatnici tvrtke Djelo, a na usluzi su im bili svi prodavači i voditelji odjela kako bi mogli kupiti ono što im je potrebno lako, brzo i i po najpovoljnijim cijenama. Zahvaljujući zajedničkoj akciji tvrtke Djelo i Udruženja umirovljenika Šibenik te podršci njihovoj akciji pod nazivom "Solidarnost na Djelu", više od 50 hrvatskih proizvođača prehrambenih proizvoda, kućanskih i higijenskih potrepština te svježeg mesa, voća i povrća odobrili su popuste od 5 do 30 posto na svoje proizvode svim umirovljenicima članovima Udruge umirovljenika Šibenik.
Umirovljenički shopping autobus  od danas će na relaciji Ražine – Vodice uz zaustavljanje na svim autobusnim stajalištima u gradu, prometovati svakog petka u 9 sati, a vraćat će se kada umirovljenicima bude odgovaralo.
Zanimljivo je da su se zaposlenici domaćeg trgovačkog lanca Djelo pobrinuli da umirovljenicima budu pravi domaćini pa su im osigurali besplatnu kavu ili čaj nakon obavljene kupovine. Umirovljenici koji su iskoristili prvu prigodu za besplatno putovanje do Vodica i povoljnu kupnju nekog od oko 400 artikala po povoljnijim cijenama nego u redovnoj prodaji, dobili su i prigodne poklone.
Kako smo doznali umirovljenici ostvaruju popuste i pogodnosti predočavanjem članske iskaznice Udruženja umirovljenika Šibenik. Zbog velikog zanimanja umirovljenika za shoping izlet u Vodica, Udruženje umirovljenika i tvrtka Djelo već će idućeg petka angažirati još jedan autobus, a uoči božićnih i novogodišnjih blagdana prometovat će čak tri autobusa. 

Iz kategorije: Vijesti