Datum objave: 30. Studeni 2011

Večeras u Gradskoj knjižnici saznajte sve o projektu uređenja Poljane

Dora Žganjer
Dora Žganjer

Svi zainteresirani građani moći će iz prve ruke dobiti informacije o budućem uređenju trga Poljana na izložbi svih radova pristiglih na natječaj za izradu idejnog urbanističko-arhitektonskog rješenja uređenja trga i javnoj raspravi koja će uslijediti.
Uoči samog otvaranja izložbe, koju će otvoriti gradonačelnik Šibenika Ante Županović, predsjednik Ocjenjivačkog suda mr.sc. Gustav Červar će u  Multimedijalnoj dvorani ukratko predstaviti natječajni postupak kroz faze. Potom će učenici Gimnazije Antuna Vrančića, pod mentorstvom profesorice Jasminke Paić, održati prezentaciju o Poljani kroz povijest, te govoriti o značaju tog gradskog trga za Šibenik i Šibenčane.
Bit će dodijeljena i priznanja za prva tri najbolja rada polaznicima vrtića i osnovnoškolcima koji su tijekom studenog crtali na temu Poljana-srce moga Grada.
Otvaranje izložbe održat će se u 17 sati, a javna rasprava o natječajnim radovima počinje u 18 sati. Organizator događaja je Grad Šibenik, a iz gradske uprave pozivaju sve zainteresirane građane da sudjeluju na predstavljanju ovog, za Šibenik, iznimno važnog projekta.
 

Iz kategorije: Vijesti